Mondfotografie

 

Waarom fotografie in uw tandartspraktijk ?

 

Allereerst geven goede foto’s duidelijke informatie over de situatie in de mond van uw patiënt: u kunt zo beter met hem/haar communiceren, evenals met uw collega, verwijzer, kaakchirurg en zeker ook uw technieker.           Daarnaast maakt u uw eigen archief aan waarop u terug kunt vallen: u kunt foto’s gebruiken voor uw website, sociale media en natuurlijk voor een eventuele presentatie.  Dat wilt u toch ook ?

Ook zijn goede foto’s een uitstekend hulpmiddel als juridische onderbouwing bij eventuele conflict-oplossingen.           Kortom, in een moderne praktijk wordt het maken van goede mondfoto’s (intra- en extra-oraal) steeds belangrijker, velen gingen u al voor !

Het zou toch mooi zijn dat iedereen die in uw praktijk de camera gebruikt dezelfde foto’s maakt: uniform, op gelijke afstand en met gelijke instellingen.   Dus werken met een protocol (wanneer fotografeer ik, welke foto’s moet ik maken en wie maakt ze) geeft rust en zekerheid en zorgt ervoor dat er geen angst meer hoeft te zijn om de camera te pakken.

Ik leer het u en uw team !!!

 

informatie_blok